Platsr blir Platser

Första sidan på nya Platser

Just nu pågår en ombyggnation av Platsr för stabilisera den och dessutom göra den mer tillgänglig. Det innebär bland annat att den kommer att bli mobilanpassad. I samband med detta döper vi om tjänsten till Platser och ger den en uppdaterad logotype och ett nytt utseende. Den största förändringen blir ett fokusskifte som innebär att berättelsen får huvudrollen i stället för platsen.

Den nya e-tjänsten Platser bygger på en ny teknisk plattform. Vi återanvänder i största möjliga mån de funktionaliteter som finns i Platsr idag men bygger upp dem från grunden i den nya miljön. Lansering av nya Platser kommer att ske inom det närmaste året. Vid lanseringen kommer även information om det nya API:t att finnas tillgänglig.

Har du frågor om nya Platser är du välkommen att höra av dig till oss på platsr@raa.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>