Forumet stängt

Vi har haft problem med spam på Platsrs forum, så därför har vi tagit beslutet att tillfälligt stänga forumet. Forumet används inte särskilt mycket, och främst äger kommunikation mellan medlemmarna rum i kommentarsfälten, så därför diskuterar vi att plocka bort forumdelen helt och hållet (man kommer fortfarande att kunna kommentera och skicka personliga meddelanden). Är det en bra idé? Dålig idé? Kom gärna med feedback!

2 reaktion på “Forumet stängt

  1. Hej! Är ju bra med något sorts forum för att kunna diskutera utvecklingsmöjligheter med hemsidan. Tex möjlighet att lägga till årtal/datum – och därmed kunna lägga till en tidsaxelsaspekt.

  2. Hej Isabelle! Tack för din synpunkt! Är det viktigt med just ett öppet forum där alla kan se allas förslag och synpunkter eller går det lika bra att lämna förslag/feedback direkt via Platsrs mail? Vad tycker du?

    mvh Sophie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>