Buggar

Tack vare en Platsrmedlem har vi upptäckt några irriterande buggar – det går just nu inte att radera ingresstext, styckeindelningen försvinner när man sparar och när man uppdaterar ”Min sida” får man ett felmeddelande . Vi jobbar på att åtgärda detta så fort som möjligt! Tack Lisbeth, som påpekade buggarna!

6 reaktion på “Buggar

 1. Hej Anja!

  Tyvärr går det inte att byta bild, det är den som ligger först som blir platsens tumnagel (däremot så är det ett återkommande önskemål från användarna att man ska kunna byta smidigare, och detta har vi noterat. Det är dock några saker före i prioriteringen innan vi kan fixa det). Om du menar bild i berättelse så går det att byta bild – jag är osäker på vilket du menar.

  Profilbilden är en del av Min sida-buggen. Vi jobbar på detta och beklagar att det inte fungerar! Jag hör av mig här och via vår Facebooksida när vi har fått ordning på problemet!

  vänliga hälsningar Sophie

 2. Hej igen!

  Nu fungerar bilduppladdningen – om det krånglar kan du testa att trycka Ctrl+F5! Hör av dig om du stöter på problem, antingen här eller till platsr@raa.se så försöker vi hjälpa till!

  vänliga hälsningar Sophie

 3. Hej Sophie,
  Stort tack för dina svar! När jag laddar upp en profilbild får jag dock fortfarande 404-felet, och det är en liten bild på mindre än 3kb jag försöker ladda upp.
  Vore kanon om man skulle kunna byta tumnagelbilden i framtiden. Man får ju inget meddelande om att första bilden bli tumnagelbilden vid uppladdningen av bilderna.
  Vill dock också passa på och säga att hela platsr-projektet är fantastiskt bra!! Vi är glad att vi är med på den portalen, som första plats i Grythyttan.
  Hälsningar,
  Anja

 4. Hej Anja!

  Vilken webbläsare använder du? Buggen ska vara fixad, så kanske är det så att du behöver tömma cachen (Ctrl och F5), det kan vara den som spökar. Hör av dig om det krånglar – du kan maila platsr@raa.se eller ringa mig på 08-51918716 (jag jobbar oftast mellan 8 och 15).

  Jätteroligt att du gillar Platsr, vi är så glada över att ha er med!

  hälsar Sophie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>